Am mai incercat eu supe-crema de usturoi, dar aceasta este de departe cea mai apriga! 🙂 
Mi-a placut mult asa, mi se pare o supa perfecta sa te dregi putin in zile cand te simti lipsit de energie sau cand iti da tarcoale vreo viroza de sezon. 


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

 Ingrediente 
2 capatani de usturoi
1 ceapa mare 
2 cartofi albi 
1 lingura de unt (sau ulei)
2 lingurite de cimbru
1 litru de zeama de supa (de legume sau carne)
sare si piper dupa gust
  • Incingeti untul in oala in care urmeaza sa fierbeti supa si sotati ceapa si usturoiul, impreuna cu cimbrul. 
  • Dati focul la minim, adaugati sare si piper si lasati la foc mic pentru inca 10-15 minute, amestecand de cate ori este nevoie sa nu se arda. 
  • Adaugati supa si cartofii si fierbeti pana s-au inmuiat cartofii. 
  • La final blenduiti supa sa fie cremoasa si serviti cu patrunjel verde tocat. 
  • *eu am adaugat si ridichi putin iuti, pentru un plus de iuteala si textura. 

Aboneaza-te! Introdu adresa ta si vei primi pe mail fiecare reteta publicata:

Delivered by FeedBurner