La noi in casa e regula: la pranz avem supa 🙂
Si va imaginati ca nu pot sa fac 2-3 supe si sa le tot repet. De aceea incerc toate variantele care imi vin in minte. Astfel, am ajuns sa fac si o supa de sparanghel care a fost….absolut delicioasa! Neasteptat de delicioasa!

Ingrediente 
1 ceapa
2 cartofi
1 buchetel de sparanghel (cam 10-15 fire)
2-3 linguri de smantana
sare

pentru decor: crutoane, parmezan, chives

Puneti ceapa, cartofii si sparanghelul intr-o oala de 2 litri si completati restul cu apa. Puneti la fiert cu putina sare.
Cand au fiert ingredientele, scoateti cateva capete de sparanghel pentru decor si restul pasati cu robotul. Adaugati smantana.

Serviti cu crutoane, parmezan, chives si bucatele de sparanghel.

*Se gaseste si sparanghel congelat care se potriveste perfect la aceasta reteta.