Inca o reteta foarte simpla care va ajuta sa economisiti bani si sa mancati mai sanatos. Inlocuiti mezelurile din comert cu acest simplu si rapid piept de pui! Gustul este mult mai bun si nici nu mai pomenesc ca este fara aditivi si conservanti!
Ingrediente
1 piept pui
1/2 cana de supa
optional putin vin
cativa catei de usturoi
boia
sare
piper
Condimentati pieptul de pui cu sarea, piperul si boiaua. Asezati-l in tava si turnati alaturi de el supa, vinul si cateii de usturoi ii lasati in lichid.
Puneti la cuptor la foc mic, folosind un vas de yena cu capac (sau alt vas termorezistent). Cam dupa o jumatate de ora descoperiti vasul si mai lasati-l sa se rumeasca.
Dupa ce se raceste il puteti taia feliute si folosi in sandwichuri!
Genial!! Cu siguranta voi incerca pentru baietelul meu de 2 ani (fara vin, evident :)) ) E mare amator de carnita de pui si uneori chiar sunt in pana de inspiratie cum sa il mai prepar. Reteta asta e ideala pentru gustarile lui!
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate!
superb, suntem recunoscatori!
Imi place mult aceasta "sunca". Eu mai aduc putin cimbrisor si o frunza de dafin.
si eu o tot fac si ma joc cu condimentele la fiecare tura 🙂
Eu o intep bine bine inainte de a o pune in cuptor ca ajuga sucul inauntru.
Mi se pare ca e mai buna zemoasa 🙂
o idee buna 🙂
ce idee buna…multumesc!!
Am s-o incerc si eu, la sigur trebuie sa fie delicioasa. dar daca marinam un pic pieptul de pui, nu va fi mai zemoasa?
e posibil, dar mie mi s-a parut ok si asa 🙂
Buna Ama,
Este pui de tara sau de cumparat?
Tu folosesti delikat la mancare?
Supa de pui pe care o pui peste piept, cum o faci?
Puiul e de cumparat. Delikat nu folosesc niciodata, cred ca nu m folosit vreodata 😉
Ama cat rezista sunca asta in frigider? Multumesc
Sincer, nu stiu sa raspund exact ptr ca la noi rezista doar cateva zile 😀