Ma bucura tare mult sa vad ca zucchini devine tot mai popular si in Romania si este crescut de taranii nostri si vandut la preturi foarte bune in piete. De aceea, in aceasta vara am gatit destul de mult cu zucchini, dar aceasta reteta simpla a devenit una din favoritele mele.
Ingrediente 

2 linguri de unt
1 zucchini marisor
100 gr cascaval
2 linguri de smantana
50 ml lapte
2 oua

sare, piper

Intr-o tigaie, sotati in unt zucchini taiat felii pentru aproximativ 5 minute. Luati de pe foc si scoateti feliile intr-o sita, astfel incat sa se scurga lichidul in exces.

Intr-un vas termorezistent aranjati jumatate din feliile de zucchini, presarati o jumatate din cantitatea de cascaval si apoi restul de felii de zucchini.
Bateti ouale cu lapte, smantana, sare si piper si turnati amestecul peste zucchini. Acoperiti totul cu restul de cascaval.
Coaceti la cuptor pentru 35-40 de minute.

Pofta mare! 🙂