Acesta este desertul meu preferat de primavara! Si nici ca ti-ai putea dori ceva mai bun si mai simplu de facut.
Eu mereu apelez la acest desert in sezonul capsunilor, putand astfel folosi si capsunile mai putin aspectuoase, cele pe care nimeni nu le-ar manca.
Mixez usor aproximativ jumatate de kilogram de capsuni (ideea e sa ramana si destule bucati mai maricele) si le adaug 2-3 linguri de zahar.
Din 4 albusuri de ou fac spuma si o integrez incet in sosul de capsuni si il las jumatate de ora la frigider inainte de servire.
Mi-ai facut o pofta si un dor de casa….chiar ieri ziceam unei prietene ca atunci cand eram mica mami imi facea tot timpul spuma de capsuni in perioada asta a anului…acum am intrat la tine pe blog si ce vad? miam!superdesert
si mie asta imi facea mami mereu cand eram mica 🙂 si ce bine a fost sa pap iar ;))
hmm eu stiam reteta cu smantana dar presupun ca si asta e delicioasa!
@Azomiss – ai auzit tu vorba aia: cate bordeie atatea obiceiuri? 🙂
Buna,
citesc de ceva vreme retetele tale, inclusiv newsletter…nu pot sa spun decat atat…F E L I C I T A R I!
Multumesc mult 😉