La noi, in mod traditional, mazarea si puiul se pregatesc intr-o tocanita, asa cum am aratat in aceasta reteta.
Dar fiind in cautare de o schimbare, cu aproximativ aceleasi ingrediente am obtinut o mancare complet diferita.
In primul rand pregatiti mazarea. Intr-o tigaie caliti o ceapa si apoi adaugati o punga de mazare congelata si putina apa. Lasati sa fiarba si condimentati cu sare si vreo doua lingurite de marar.
Intre timp pregatiti puiul. Taiati un piept de pui in bucatele mici.
Intr-o alta tigaie mai caliti o ceapa si adaugati 2 morcovi dati pe razatoare.
Cand au lasat culoare adaugati si carnea de pui. Lasati pe foc pana se prajeste carnea si serviti cu mazarea.
Esti inventiva!
Arata tare bine!
Ama, frumos blogul tau, felicitari!
Arata genial :D. Ama eu iti prevad o emisiune dinaia de gatit la tv ;)).
@Mariana – Multumesc si bine ai venit pe la mine 🙂
@Irina – multumesc mult Irina 🙂 pe tine te urmaresc de ceva vreme, dar nu mi-am semnalat prezenta (inca) :))
@Richie – mersi, mersi :)) stiu ca o sa am macar un telespectator 😛
Arata foarte bine. Cu siguranta morcovul indulceste carnea de pui si da o aroma proaspata. Am sa-ti urmez ideea cu prima ocazie cand gatesc mazare, mai ales ca imi place atat de mult! 🙂
iYli – da, morcovul ii da o aroma deosebita si sper sa iti placa si tie combinatia! 🙂