0
2 In Uncategorized

Scrisoare deschisa catre Delia

Draga Delia,

Iti scriu Delia pentru ca imi esti draga si pentru ca o sa imi fie tare dor de tine. Si pentru ca imbratisarile erau sincere. Si pentru ca stiu ca te stresam. Pentru ca am fost perfect constienta ca iti eram simpatica in “reprize scurte”. Dar iti scriu mai ales pentru ca, paradoxal,nu ma exprim eu prea bine. 🙂

Ai venit acolo la cateva zile dupa mine. In zapaceala aia de inceput, cand nici nu ii stiam pe toti din firma ( de parca eram al dracului de multi) am crezut ca tu esti veche, intoarsa cu siguranta din ceva concediu. Si ma fascinau tatuajul si cerceii tai. Toate zorzoanele, bilutele, culorile, canile.

Nici nu am stiut Delia ca ai plans la inceput.

M-ai intrebat ce s-a schimbat fata de “the internship era”. Ei bine, multe, dar si asta. Ca nu mai plang din cauza VIP-urilor. Ultima oara cand s-a intamplat, mi-am infipt unghiile in ce aveam la indemana (era un calorifer nefericit dintr-o sala de interviu) si am zambit. Dar crede-ma, niciodata nu am fost mai constienta de efortul muscular ce il solicita un zambet.

Mai este rasul. E ceva intre scut si arma, orice numai sa nu innebunesc.

Pana la urma ramai sora Delia. Si s-a dus pe copca “lugeranismul” nostru (de i-as putea spune macar entuziast). Si te luam in brate si din frica uneori, de nesiguranta si de teama. Pentru ca aveam nevoie sa simt ca cineva mai este acolo fizic, viu si cald, ca mai este cineva si nu s-au transformat cu totii in umbre ale intunericului.

De cand ai plecat ne-au si insemnat. Nu-i bai, ma amuza. Mi-l port in Siemens style :). Ce ma supara e ca nici macar nu mi-au scris tot numele. Si nu mi se pare frumos sa nu raspunzi la o “scrisoare” de ramas-bun. Cu atat mai mult, cu cat in acea scrisoare esti criticat. Poate ei cred ca este o dovada de diplomatie, dar este doar o dovada de lasitate.

Sa ai grija de tine Delia si sa razi mult. Sa mai treci pe la noi…cat mai rezistam si noi acolo.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Delia
  29/03/2007 at 18:50

  :)Multumesc.

 • Reply
  Anonymous
  31/03/2007 at 15:05

  Interesant….

 • Leave a Reply