0
0 In Uncategorized

Scoala ursilor

De Scoala ursilor am tot auzit de ceva vreme, mai ales pe blogurile straine.
Iar cand, rasfoind Bebe Librarie (o librarie virtuala plina ochi cu carti pentru copii), am regasit-o si in romana (publicata de Ed. Cartea Copiilor), nu am rezistat tentatiei de a o comanda.

La prima vedere, vazand desenele, am fost putin sceptica de succesul ei. Dar de cand am rasfoit-o prima oara cu Natalia s-a si creat o vraja, acea senzatie care apare la cartile cu adevarat speciale. Si astfel am inteles si de ce este asa de populara.

Cartea prezinta viata a 12 ursuleti. 11 baitei si o fetita, mititica si neastamparata. Si de aici va puteti imagina de unde vine atractia 🙂 
Dar trecand de asta, Natalia adora sa numere ursuletii. Pagina dupa pagina, numaram. Ursuleti si mere. Ursuleti si perne. Ursuleti si umbrelute. 
In plus, fiecare activitate a ursuletilor este insotita de o pagina cu desenele obiectelor. De exemplu, ora de pictura este insotita de o pagina cu materia prima pentru desen si pictura, un grozav exercitiu de vocabular, dar si o sursa buna de joaca “gaseste obiectul in imagine”. 
Scoala Ursilor a devenit in scurt timp acea carte care este ceruta special din biblioteca si rasfoita pe indelete cu mare voie buna. 

Scoala Ursilor o puteti comanda de aici

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply