Mereu am o problema dupa ce gatesc o friptura din pulpa de curcan: dupa ce am taiat felii de carne, pe os raman bucati generoase de carne – prea putine pentru o portie, prea multe sa nu ti se rupa sufletul sa le arunci.
Asa ca fac asta:
Sandwich de curcan
Optiunile sunt bineinteles variate, dar iata ce am folosit eu:
unt
castraveti murati
1 ou fiert tare
ardei
si bineinteles carne de curcan.
imi place mult sandwichul tau 🙂 ..si eu fac mereu in genul asta cu orice carne ramane.
In alte dati fac pate de uns pe paine (bag toate ingr la robotel) ..
Foarte faina idee!Sandwichul tau arata delicios.Trebuie sa incerc si eu
@ari – si eu fac pasta uneori, adica atunci cand trebuie sa fac sandwichul pentru drum, cand nu pot risca sa pice toate bucatele de carne prin masina. Si pentru culoare pun bucatele de morcovi, mazare si porumb.
@ Andreea – multumesc 🙂
mergea si niste mustar sau hrean 😉