Iata un mic dejun rapid si incredibil de gustos! 🙂
Ingrediente
1 chifla
2-3 fasii subtiri de bacon
2 felii de rosii
1 ou
seminte germinate (sau salata)
Prajiti mai intai baconul pana devine crocant.
Taiati chifla in doua si pe jumatatea de jos puneti baconul scos din tigaie sa se scurga in paine.
In uleiul ramas in tigaie prajiti un ou – dupa cum il vreti, tare sau moale.
Puneti pe sandwich si o felie de rosie, adaugati oul, presarati cateva seminte germinate si eventual mai puneti o felie de rosie inainte de a pune capacul.
Nici nu mai tin minte de cand nu am mancat asa ceva… cred ca sunt vreo 4-5 ani! Bunnn!
Un sandwich sanatos as putea spune. Numai bunatati in el. Ia sa-mi fac si eu cateva. Le iau maine la pachet la munca.
My goodness, these are such delicious photos!
Hope you're having a great week ahead.
Kristy
ma bucur ca va place 🙂 si mie mi s-a parut delicios si mai ales ca merge si de sandwich de luat la lucru 😀
@Kristy thank you very much! you too 🙂 kisses
O intrebare: semintele le-ai pus la germinat sau le-ai cumparat? In ambele cazuri, poti sa imi spui de unde le-ai cumparat sau cum le pui la germinat?
Multumesc mult!
@Ioana le germinez eu.
Ce am acum le-am luat dintr-un magazin naturist, dar am vazut online pe bio bunatati.
Eu am un borcan mare, al carui capac este decupat si am pus o sita acolo -poti folosi tifon.
Pun semintele in borcan, le clatesc cu apa, scurg apa prin plasa si invart borcanul astfel incat sa se rasfire semintele. Borcanul culcat il pun la intuneric (eu il pun sub scara). Spal semintele 1-2 ori pe zi, le scurg si le pun inapoi pe intuneric pana crapa – dureaza 1-2-3 zile, de pinde de seminte.
Apoi scot borcanul la lumina si continui sa spal semintele zilnic.
cand au incoltit se clatesc si scurg bine si le pun intr-o cutiuta la frigider.
super bun,,,dar 145678900 calorii – aviz amatorilor