Aceasta reteta am descoperit-o in numarul de august al Good Food si cum sunt in continua cautare de retete care sa necesite un timp minim de petrecut langa un aragaz pornit, am copiat-o de indata.
Bineinteles ca am adaptat-o usor (nu am avut ceapa rosie si nici nu am inverzit pastele cu pesto), dar cu toate acestea rezultatul a fost delicios.
Asadar, am folosit 100 gr paste de porumb (fara gluten), 1 ceapa mica tocata marunt, 1 lingura de sos pesto, 2 lingurite ulei de masline, 200 grame conserva de ton (scursa de ulei) si 2 rosii.
Le-am amestecat pe toate si cina a fost gata ;)!
mmmm, minunata!
Promit ca am sa incerc si eu.
Apropos, tb neaparate folosite parte de porum? Eu nu am momentan la dispozitie. Crezi ca ar iesi bine si cu parte normale?
foarte frumoasa salatica. ideea e buna 🙂 felicitari 🙂
@Alyna – poti incerca si cu paste normale. nu cred ca schimba mult gustul
@Lacrima – multumesc 😉