O salata rapida, usoara, cu o combinatie inedita de arome.
Ingrediente
somon afumat
1 avocado
1 ceapa rosie
1/2 rodie
1/2 lime
paine prajita sau crutoane
putin ulei de masline
Curatati si tocati avocado, apoi stropiti-l bine cu sucul stors din lime pentru a preveni oxidarea. Scoateti bobitele de rodie, taiati ceapa rosie rondele subtiri si stropiti cu putin ulei de masline.
Amestecati bine, adaugati sare daca doriti, dar pentru noi a fost suficienta cea din peste.
Amestecati cu paine proaspat prajita si tocata cubulete sau crutoane.
Eram convinsa ca am comentat la salata ta, dar uite ca nu-l vad. Mi se pare excelenta, sunt mare fan somon, dar de fiecare data cand vad o rodie imi aduc aminte de unul dintre filmuletele cu Jamie Oliver in care am invatat cum sa scot semintele batand fructul cu o lingura de lemn. Super metoda, am testat-o 😉
Draga mea Kadia, multumesc mult pentru comentariu! <3 Mie imi place mult rodia, dar nu o prea luam tocmai ptr ca nu imi placea sa o bibilesc sa o mananc :)))
Buna! Suna f bine aceasta salata si vreau sa te intreb: rezista bine in caserola?:) sa fie facut „pranz la munca”?Mersi frumos si o zi frumoasa!
Roxana, e un pic mai dificil cu avocado, ptr ca risti sa se oxideze. De aceea ar trebui sa il ungi bine cu zeama de lamaie inainte 🙂