Reteta asta a devenit una de baza la noi in casa. Pe de o parte pentru ca ne place taaaare mult si pe de alta parte merge suficient de repede sa mai am eu vreme sa o gatesc! 🙂

Ingrediente

carne de pui (eu folosesc pulpe de pui dezosate)
5-6 ciuperci champignon
1 ceapa
1 morcov
1 ardei
1 conserva de porumb
1 legatura de patrunjel verde
paste
boia, piper, sare

Incep prin a cali ceapa si cand se sticleste adaug putina boaia si imediat putina apa. Urmeaza sa adaug carnea taiata cubulete si apa este perfecta pentru a evita prajirea in ulei. Condimentez cu putin piper si sare.

Apoi pe rand adaug morcovii dati pe razatoare, ciupercile tocate si ardeii. Daca e cazul mai adaug putina apa – pana la nivelul carnii – sa imi asigur si un sos delicios mai tarziu. Las sa fiarba totul la foc incet.

Intre timp fierb pastele iar cand s-a gatit carnea, amestec intr-un vas pastele cu carnea de pui si sosul ei delicios. Adaug conserva de porumb si patrunjelul tocat. Amestecat bine si masa este gata 🙂