Ingrediente
carne de pui (eu folosesc pulpe de pui dezosate)
5-6 ciuperci champignon
1 ceapa
1 morcov
1 ardei
1 conserva de porumb
1 legatura de patrunjel verde
paste
boia, piper, sare
Incep prin a cali ceapa si cand se sticleste adaug putina boaia si imediat putina apa. Urmeaza sa adaug carnea taiata cubulete si apa este perfecta pentru a evita prajirea in ulei. Condimentez cu putin piper si sare.
Apoi pe rand adaug morcovii dati pe razatoare, ciupercile tocate si ardeii. Daca e cazul mai adaug putina apa – pana la nivelul carnii – sa imi asigur si un sos delicios mai tarziu. Las sa fiarba totul la foc incet.
Intre timp fierb pastele iar cand s-a gatit carnea, amestec intr-un vas pastele cu carnea de pui si sosul ei delicios. Adaug conserva de porumb si patrunjelul tocat. Amestecat bine si masa este gata 🙂
Oh my oh my, this looks simply delish! I am salivating. Glad to have found you.
Have a great day.
Blessings, Kristy
Nu mai am timp de gatit timp de vreo doua saptamani ar reteta asta este simpla si rapida,potrivita pt.mine acum.
Frumoase culori in poze!
Este intr-adevar delicioasa, tocmai am facut-o, mancat si ma bucur ca am mai descoperit o reteta care-mi place f. mult. Cu siguranta o sa devina si la noi o reteta de baza. Multumim.
@raluca ma bucur mult ca va place 😉
salata asta si printre favoritele mele. eu insa prefer sa o fac cu carne la gratar iar ciupercile si morcovul le pun crude. ptr sos adaug suc de rosii incalzit cu busuioc, oregano si usturoi. mai adaug si un pic de sos de soia si este o salata simpla si usor de facut. i-am dat copilului inca inainte de un an si era bucuria lui adune fiecare bucatica cu manutele, mai ales ca este si frumos colorata e o incantare ptr micuti :). Spor la bucatarit Ama, imi place sa te citesc.