Aceasta salata rapida mi-a placut in mod deosebit din mai multe motive: e usoara, dar foarte satioasa si se face foarte rapid. In plus poate sta pe masa la loc de cinste, alaturi de alte mancaruri sofisticate, prin amestecul savuros de ingrediente.
Ingrediente
- 1/2 piept de pui
- 5-6 buchetele de broccoli
- 1 conserva de porumb
- 1 telina
- 1 legatura de marar
- 1-2 linguri de maioneza light
- sare
Pieptul de pui l-am taiat in felii mai subtiri, l-am sarat si l-am prajit pana s-a rumenit usor. L-am scos din tigaie si l-am pus la racit. Dupa ce s-au racit feliile le-am taiat in bucatele mai mici, dar totusi suficient de mari sa fie vizibile si apetisante.
Intre timp am dat pe razatoare telina si am pus la fiert pe aburi broccoli. Buchetele de broccoli le-am desfacut cu mana in bucati mici.
Am amestecat telina, broccoli si porumbul. Am adaugat carnea de pui si la final am adaugat putina maioneza (doar cat sa lege salata, nu exagerati!) si mararul tocat fin. Am potrivit la gust cu sare.
Am amestecat bine si salata e gata sa fie servita! 🙂
Am facut si eu salata cu pui si broccoli aseara, Am folosit pui fiert si a iesit delicioasa!
ma bucur ca ti-a placut Alexandra 🙂