O salata rapida, satioasa si sanatoasa care poate fi servita ca atare sau ca garnitura la un pipet de pui la gratar. Combinatia este deosebita! 🙂
Ingrediente
o punga de broccoli
1 conserva fasole boabe
1 ceapa rosie
fulgi de ardei
ulei de masline
sare, piper
branza maturata de oaie de la Lactitalia
Am fiert broccoli pe aburi – pentru a-si pastra mai bine aroma – si am desfacut cu mana buchetelele in bucati mai mici care sa poate sa se amestece mai usor cu restul de ingrediente.
Am adaugat restul de ingrediente, am amestecat si am potrivit la gust cu sare si piper.
La final am adaugat piesa de rezistenta si anume Pecorino de la Lactitalia, o branza foarte aromata, o adevarata delicatesa din lapte de oaie.
…rapida si sanatoasa…ce mai – o bunatate:)
Arata foarte bine… Zici ceva in reteta de fulgi de ardei… Nu am mai auzit pana acum… De unde iei…
imi face cu ochiul salata ta,colorata si sanatoasa,o zi buna
@Violette – intr-adevar o salata foarte buna 🙂
@Felis – eu in general ma aprovizionez din Slegros, dar fulgii de ardei sunt produs romanesc deci ar trebui sa fie si in alte magazine la raftul de condimente.
@Yaya ma bucur mult ca iti place 😉
[…] telemea de oaie si macrisSalata cu tortelliniSalata de AprilieSalata de broccoli cu ardei si varzaSalata de broccoli cu fasole alba si peccorinoSalata de cartofi cu carnatiSalata de cartofi cu ouaSalata de castraveti cu susanSalata de fasole cu […]