Ingrediente:
1 lgt boia
1 lgt sofran
1-2 catei de usturoi
2 linguri suc de lamaie
2 bucati piept de pui
200 g macaroane
1 ardei gras rosu
1 ceapa tocata fin
2 lg miere
1 lg mustar frantuzesc (cu boabe intregi)
2 linguri suc de lamaie
sare si piper
Amesteci boiaua, sofranul, usturoiul, si sucul de lamaie intr-un bol. Adaugi sare si piper dupa gust. Amestecul asta il masezi bine in carnita de pui si il lasi la macerat 3 ore in frigider.
Prajesti puiul si fierbi macaroanele.
Amesteci ardeiul tocat, cu ceapa si cu macaroanele.
Intr-un bol mic amesteci mierea, mustarul si zeama de lamaie si il torni peste paste.
La final adaugi pieptul de pui taiat cubulete.
Cand este vorba de pui picant sunt si eu aici, arata foarte bine salata, felicitari.