Aceasta este din nou una dintre acele retete in care improvizez cu ingredientele care le am la indemana si la final ma minunez cum de nu m-am gandit la asta mai devreme.
Ingrediente
Friptura
pulpe de pui dezosate
1-2 lingurita pasta de ardei
condiment special pui
putin ulei
Salata
1 salata iceberg
1 morcov
1/2 praz
1 ardei gras
patrunjel verde
ulei de masline
Dressing
2-3 linguri cu varf de smantana
2 linguri maioneza
2 maini de Pecorino de la Lactitalia dat pe razatoare
boia iute/chilli
piper
sare
In primul rand am pregatit o marinata din pasta de ardei, condiment de pui homemade si putin ulei si am lasat in ea carnea cam 30 de minute. Apoi am prajit-o pana s-a rumenit bine si ulterior am taiat-o cubulete marisoare.
Am pregatit intre timp salata, tocand toate ingredientele si amestecandu-le bine cu putin ulei de masline.
La final am amestecat ingredientele pentru dressing (al meu a iesit destul de gros – puteti sa-l pregatiti si mai lichid, in functie de preferintele voastre).
In farfurii am asezat salata, peste care in mijloc am pus cubuletele de pui prajit si am adaugat la final dressingul.
Daca doriti puteti amesteca dressingul direct in salata – din nou, in functie de cum preferati 🙂
Pofta buna!
Super buna cu siguranta…
Pupici
@Bianca – foarte buna 🙂 te pup
Aoleu da ce bine arata! Trebuie incercata ca mi-ai facut o pofta rau de tot! Super! Multam de reteta!
@Iulia – cu mare drag 🙂 sper sa iti placa cel putin la fel de mult ca noua 🙂
doamne dumnezeule cat de bine arata! mi-ai facut o pofta. acu fug acasa sa fac si eu 😉
@Cristina si sper ca ti-a si placut ;))
[…] de pui la cuptorPulpe de pui la gratarPulpe prajite cu salata greceasca de fasolePulpite picanteSalata cu dressing picant de Pecorino si friptura de puiSalata de pui cu broccoli si portocaleSalata de pui cu ciuperciSalata de pui cu masline verziSalata […]