IMG_4696

Aceasta este din nou una dintre acele retete in care improvizez cu ingredientele care le am la indemana si la final ma minunez cum de nu m-am gandit la asta mai devreme.

IMG_4698

Ingrediente

Friptura

pulpe de pui dezosate
1-2 lingurita pasta de ardei
condiment special pui
putin ulei

Salata

1 salata iceberg
1 morcov
1/2 praz
1 ardei gras
patrunjel verde
ulei de masline

Dressing

2-3 linguri cu varf de smantana
2 linguri maioneza
2 maini de Pecorino de la Lactitalia dat pe razatoare
boia iute/chilli
piper
sare

IMG_4702

In primul rand am pregatit o marinata din pasta de ardei, condiment de pui homemade si putin ulei si am lasat in ea carnea cam 30 de minute. Apoi am prajit-o pana s-a rumenit bine si ulterior am taiat-o cubulete marisoare.

IMG_4678

Am pregatit intre timp salata, tocand toate ingredientele si amestecandu-le bine cu putin ulei de masline.

La final am amestecat ingredientele pentru dressing (al meu a iesit destul de gros – puteti sa-l pregatiti si mai lichid, in functie de preferintele voastre).

IMG_4683

IMG_4685

In farfurii am asezat salata, peste care in mijloc am pus cubuletele de pui prajit si am adaugat la final dressingul.

Daca doriti puteti amesteca dressingul direct in salata – din nou, in functie de cum preferati 🙂

Pofta buna!

IMG_4707