Unul dintre cele mai gustoase idei pentru micul dejun, aceasta combinatie a luat nastere din cauza unui mar curatat si ramas nemancat. Pentru ca nu vroiam sa il arunc, am decis sa il valorific cumva. Rezultatul a fost absolut delicios, delicat si aromat!

Ingrediente 
1 mar curatat si taiat cubulete
1 lingurita ulei de cocos
1/2 ceasca de quinoa
1/2 ceasca suc de mere (de la Santerra)
miere (dupa gust, dar nu e obligatorie)
2-3 linguri de iaurt grecesc, gras
scortisoara dupa gust
Intr-o tavita ceramica puneti merele acoperite de uleiul de cocos si dati-le la cuptor pentru 10-15 minute: pana se rumenesc si casa se umple de o aroma incredibila! 🙂
Intre timp puneti la fiert si quinoa in putina apa. Cand quinoa s-a fiert, strecurati apa in exces si adaugati sucul de mere si mierea. Amestecati bine.
Apoi puneti quinoa in farfurie, puneti peste iart, merele coapte si presarati cu scortisoara.
PS Descoperirea cea mai mare e gustul merelor coapte in ulei de cocos! 🙂
Uleiul de cocos il cumpar de aici.