0
15 In Uncategorized

Pulpe de pui la cuptor


Ingrediente:

pulpe pui
condimente (special pentru pui)
cartofi
lapte

Dupa ce spal pulpele si le curat de eventualele urme de fulgi, ridic pielea si crestez putin carnea. In aceste gauri indes bucatele mici de usturoi. Dupa ce am terminat, trag inapoi pielea peste.

Dupa aceea condimentez puii fie cu un condiment special pentru carne de pui sau cu un amestec format din boia, piper si sare. Le asez in tava, le stropesc putin cu ulei si ii bag in cuptor acoperiti cu folie de aluminiu.

Cu o jumatate de ora inainte sa ii scot din cuptor, indepartez folia de aluminiu si ii stropesc in repetate randuri cu untura scursa in tava.
Intre timp fac pireul cu mult lapte (sa fie pufos) si il condimentez cu un pic de piper.Este una dintre cele mai delicioase si rapide mancaruri!

You Might Also Like

15 Comments

  • Reply
    Anonim
    13/12/2008 at 13:00

    mie de ce nu-mi iese puiul asa rumen si frumos?:((( probabil dew la staniol ti-a iesit tie asa?sau nu e cuptoru meu destul de bun

  • Reply
    ama
    16/12/2008 at 12:14

    Anonimule sunt mai multe aspecte: condimentele, staniolul si cuptorul. Eu mereu le tin sub staniol si le las doar la final “libere”numai pentru rumenirea exterioara

  • Reply
    Anonim
    11/07/2009 at 04:31

    As avea o intrebare. Cat timp trebuie sa le lasi la cuptor pana sa iei folia de aluminiu jos?

  • Reply
    ama
    11/07/2009 at 19:41

    @ Anonim – eu le tin cam 30-40 de minute sub staniol si inca 15 fara

  • Reply
    Anonim
    20/08/2009 at 19:14

    ii bnyjgvgh

  • Reply
    Anonim
    20/08/2009 at 19:15

    arata bine

  • Reply
    ama
    21/08/2009 at 10:48

    @Anonim – multumesc 😉

  • Reply
    Anonim
    17/04/2010 at 11:11

    forte buna idee

  • Reply
    Anonim
    11/08/2010 at 11:42

    Si eu foloseam folia…si erau rezultate bune…dar am inteles ca aluminiu din folie e foarte nociv…

  • Reply
    Anonim
    02/05/2012 at 22:40

    Se poate renunta la folie fara nici o problema. Pune-ti tava in cuptor descoperita, deci e simplu tot ce este prost se elimina. Va fi necesar sa intoarce-ti carnea la fiecare 15 min si o lasa-ti pana cand ati obtinut ce doriti. Nu uitati sa adauga-ti cate putina apa daca e cazul

  • Reply
    Anonim
    17/10/2012 at 19:21

    doar stropesc cu putin ulei,nu pun si apa?

  • Reply
    ama
    18/10/2012 at 07:32

    eu nu pun apa la fripturi. in caz ca fac un pui intreg si vreau ca pieptul sa fie foarte fraged pun putin lapte in tava

  • Reply
    Dragan Diana
    20/03/2013 at 11:43

    Buna, nu ai specificat timpul si temperatura de copt, 🙂

  • Reply
    ama
    25/03/2013 at 09:22

    eu le coc de obicei la 180-200 grade

  • Reply
    Anonim
    17/01/2015 at 01:55

    ama arata bine pilpele tale la cuptor felicitari

  • Leave a Reply