IMG_6936

Din start recunosc ca reteta asta nu e pentru cei care au o problema cu grasimile. Totusi eu zic ca putin de unt nu a omorat pe nimeni si merita incercata!

Ingrediente

pulpe de pui cu piele
2 linguri de unt gras, la temperatura camerei
putina sare
1 lingurita cimbru
1 lingurita frunze proaspete de busuioc
boia

IMG_6906

Se mesteca bine sarea, cimbrul si busuiocul cu untul, pana se face o pasta omogena.

IMG_6909

Luati pe rand pulpele de pui, ridicati pielea si ungeti cu unt carnea. Asezati frumos pielea peste.

Asezati pulpele intr-o tava si pudrati cu putina boia.

IMG_6935

Dati la cuptor, mai intai la foc molcom sa se balaceasca puiul n untul topit.
Din cand in cand, scoateti tava din cuptor si cu o lingura luati din untul topit si puneti peste pui.

La final porniti focul la maxim pentru a obtine o crusta crocanta.

IMG_6932