Pulpe de pui in sos curry cu broccoli
O reteta foarte rapida si exotica, cu un sos delicios si aromat.
Am preparat-o foarte rapid datorita sosului pe care l-am gasit la dm drogerie markt si care m-a ajutat enorm sa termin imediat cina intr-o seara foarte aglomerata.
Pulpe de pui in sos curry cu broccoli
Ingrediente
7 pulpe de pui
sare si piper
putin ulei
1 borcan de sos curry de la dm drogerie markt
cateva buchetele de broccoli
Pulpele de pui le-am spalat si le-am condimentat simplu cu sare si piper. Le-am asezat in tava, le-am stropit cu putin ulei si le-am dat la cuptor pentru 15 minute, la foc mare.
Puteti face acest pas si in tigaie, dar eu am preferat sa procedez asa si sa nu mai murdaresc si o tigaie. Va ziceam ca era o seara aglomerata, deci am redus la minim si vasele de spalat! 🙂
Cand pulpele s-au rumenit usor, am scos tigaia din cuptor si am pus sosul in tava. Tot acum am pus si buchetelele de broccoli.
Am pus inapoi la cuptor tava, am scazut focul la minim si am mai lasat inca aproximativ 20-25 de minute, pana cand carnea era perfect coapta si broccoli moale.
Am presarat peste patrunjel proaspat tocat si am servit cu orez alb, simplu.
Daca vreti sa vedeti si alte produse dm pe care vi le recomand, gasiti mai multe articole pe aceasta tema aici.