Aceasta este una dintre cele mai simple si gustoase modelitati de a pregati carnea de pui. Daca va place si combinatia de dulce-sarat, reteta este pentru voi! 🙂 Alaturi de o salata de cartofi cu ceapa verde, aceste pulpe va vor cuceri cu siguranta.
Ingrediente marinata pentru 5 pulpe superioare
3 linguri ulei
3 linguri sos de soia
2 linguri miere
5 catei de usturoi
sare si piper dupa gust
Dizolvati mierea in ulei si sosul de soia. Dati usturoiul pe razatoarea marunta si adaugati-l in marinata, alaturi de sare si piper. Amestecati bine, adaugati pulpele si ungeti-le bine cu marinata. Lasati la rece cateva ore.
Puneti pulpele in tava si bagati-le in cuptorul incins pentru 30 de minute, la foc mare. Intoarceti-le si coaceti inca 10 minute. Apoi intoarceti din nou si mai coaceti 10 minute, pana cand pielea este aurie.
Serviti imediat, sunt delicioase fierbinti si proaspat scoase din cuptor.
Pofta mare! 🙂
Suna tare bine, o sa o bag in meniul saptamanii viitoare. Mersi
O mica sugestie, mie cel putin mi-ar fi tare util un buton de print la reteta. De obicei mi le printez ca acasa nu am semnal pt internet.
Somonul merge la fel de super cu aceasta marinada : 1 la 1 sos de soia (Heinz merge la fix) cu miere nu foarte dulce si un pic de zeama de lamaie 🙂 garantat iese ceva foarte gustos ! O zi frumoasa
Simona, imi trec pe lista asta cu printatul. Am tot amanat, dar e musai deja 😀
Andra, ce idee buna! Multumesc 🙂