Azi va arat o reteta super simpla si rapida, pe care o puteti pregati rapid pentru o cina din timpul saptamanii. Veti folosi o singura tigaie, in care veti pregati atat carnea, cat si sosul de ciuperci, deci nici nu veti avea prea mare lucru de spalat dupa aceea.
Puteti servi aceste pulpe cu mamaliga (asa cum am pregatit eu), cu paste, cu cartofi fierti natur sau cu pireu de cartofi sau conopida. Alaturi merge de minune o salata, iar eu am pregatit una cu verdeturi proaspat culese din gradina si cu primele ridichi din cele sadite anul acesta.

Ingrediente 
pulpe dezosate de pui (cu piele)
sare, piper si boia
sau
1 lingurita de pasta de ardei
putin ulei



300 gr de ciuperci
1 lingura de oregano proaspat (sau 1 lingurita oregano uscat)
1 lingura de smantana

Spalati si curatati pulpele si scurgeti-le bine de apa. Le puteti condimenta fie cu un amestec simplu de sare, piper si boia sau folosind o lingurita de pasta de ardei (eu folosesc adesea Edes Anna).
Incingeti uleiul intr-o tigaie si sotati pulpele pe ambele parti, pana cand se gateste carnea.

Scoateti pulpele si puneti-le deoparte, intr-un as acoperit sa nu se raceasca.

In grasimea ramasa in tigaie puneti ciupercile taiate feliute impreuna cu oregano. Sotati-le si pe acestea cateva minute, luati tigaia de pe foc si adaugati smantana. Amestecati pana se dizolva.
Puteti sa le puneti pe masa separat si fiecare sa isi puna cat doreste sau sa puneti carnea inapoi in sos si sa le serviti impreuna.

*aceasta reteta merge perfect si pregatita cu un multicooker, folosind programul de sotare.
Gasiti aici si alte idei pentru multicooker.