O reteta care mi-a fost inspirata de o reteta gasita in Practic in bucatarie, dar i-am adus modificari dupa gustul meu 🙂
Ingrediente:
2 pulpe pui
2 aripioare
1 capatana de usturoi
1 lingurita rozmarin
1 lingurita cimbru
1/2 pahar vin alb
faina
sare, piper
Carnea de pui se condimenteaza, se da prin faina si se prajeste in ulei ncns pana se rumeneste bine. Se scoate din tigaie si se aseaza intr-o tava.
In tigaie se adauga ustroiul curatat si tocat in bucati maricele, se presara cu rozmarin si cimbru si se stinge cu vin. Se da in clocot si se toarna apoi peste puiul din tigaie si se da la cuptor.
Eu am servit cu mamaliguta, ceea ce va recomand si voua.
Vai Ama, ce bine arata!!!!!!!!!Asta va fi cina din seara asta:P
Ai de mine, cum arata! Tre' sa o comit, ca mor de pofta 🙂 cu niste castraveciori murati langa, abia astept:)
@Andreea – mersi, mersi :)sper ca v-a placut si voua 🙂
@Silva – ah cum am uitat eu de castraveciori??? :))
Foarte bun a fost, o sa postez astazi reteta!
L-am facut si eu 🙂 Doamne, bun fu:! Acu imi dau seama ca nu am pus rozmarin, dar oricum nu ma prea impac cu el. Ai un premiu la mine pe blog, te pup, pa :))