Pentru reteta asta simpla si rapida (dar recomandata cand nu mai aveti de plecat cu masina!) aveti nevoie de un piept de pui pe care il tocati cubulete si il condimentati dupa gust cu piper si sare.
Mai ai nevoie de 1 cana de vin alb pe care il amesteci cu putin otet, putina zeama de lamaie si 3-4 catei de usturoi tocati marunt si pe care le fierbi cateva minute. In acest sos pui puiul si il fierbi incet pana se patrunde carnea.
La sfarsit adaugi patrunjel, iar eu am mai adaugat si putin usturoi verde.
L-am servit cu paste pentru ca s-a potrivit perfect cu sosul ramas.
Am facut ceva similar cu ciuperci in locul pastelor. a fost un deliciu 🙂 Dar, Ama, insemnarile tale trebuie citite cu stomacul plin, altfel cititorul patimeste din greu 🙂
@Elena – multumesc mult 😀 si imi cer scuze pentru chinurile pricinuite 😛
Ama cu mare drag Premiul, il meriti din plin pentru ce bunatati faci . Minunata arata si reteta asta trebuie sa o gust o data, ai decorat excelent, ce sunt firisoarele acelea rosii parca e sofran. Minunat !!!Ai un simt al esteticului deosebit, asta defineste arta culinara, felicitari din inima de la mine si pupici !!!
@Sylvia – multumesc inca o data 🙂 mereu ma rasfeti 😀
Firisoarele rosii sunt rosii uscate de la kamis. sunt deliciose 🙂
te pup dulce!
Super de efect sunt cred ca si delicioase , pupici !
Buna seara Ama,
tare imi plac blogurile tale! Deja am facut cateva retete care au incantat membrii familiei. As vrea sa fac si aceasta reteta dar am o nedumerire: grasime nu-i trebuie deloc?
Multumesc.
Cu drag,
Luciana
Luciana iti multumesc ca ai comentat si ti-am descoperit si eu blogurile! 🙂
Pentru reteta nu e nevoie deloc de grasime 🙂 puiului ii ajunge doar vinul 🙂
Multumesc….
Luciana