Ingrediente:

2 bucati mari de piept de pui
1 albus de ou
2 linguri faina de malai
1 conserva ananas
1/4 cana otet de vin
1/4 cana de suc din conserva de ananas
1/4 cana bulion
2-3 linguri zahar brun
1-2 ardei (rosii si/sau galbeni)
ghimbir
sare/piper
ulei
1 Taiati pieptul de pui cuburi si intr-un vas amestecati carnea cu sarea, malaiul si albusul de ou. Prajiti carnea astfel pregatita intr-o tigaie foarte incinsa. Cand puiul s-a facut, scoateti-l intr-o farfurie.

2 Intr-un vas amestecati sucul din conserva de ananas, otetul, bulionul, zaharul, ghimberul si sarea si amestecati bine.

3 In tigaia in care ati prajit puiul caliti ardeiul, adaugati bucatile de ananas si sosul dulce acrisor. Adaugati si carnea de pui si dati in clocot.


Puteti servi cu orez.