Ingrediente:
2 bucati mari de piept de pui
1 albus de ou
2 linguri faina de malai
1 conserva ananas
1/4 cana otet de vin
1/4 cana de suc din conserva de ananas
1/4 cana bulion
2-3 linguri zahar brun
1-2 ardei (rosii si/sau galbeni)
ghimbir
sare/piper
ulei
1 Taiati pieptul de pui cuburi si intr-un vas amestecati carnea cu sarea, malaiul si albusul de ou. Prajiti carnea astfel pregatita intr-o tigaie foarte incinsa. Cand puiul s-a facut, scoateti-l intr-o farfurie.
2 Intr-un vas amestecati sucul din conserva de ananas, otetul, bulionul, zaharul, ghimberul si sarea si amestecati bine.
3 In tigaia in care ati prajit puiul caliti ardeiul, adaugati bucatile de ananas si sosul dulce acrisor. Adaugati si carnea de pui si dati in clocot.
Yummy!Arata delicios!!Draga mea cred ca am sa incerc si eu reteta asta!
Draga Choo, bine ai venit prin bucataria mea 🙂
Iti recomand reteta aceasta pentru ca pe langa faptul ca este gustoasa, se face si foarte repede.
Da mersi mult,eu chiar nu prea stau prin bucatarie,stiu sa gatesc..insa nu prea gatesc des.Insa vreau sa ma pun sa fac `treaba` pt ca m-am saturat de macarea cumparata.:)