Incepeti prin a condimenta pieptul de pui cu sare si piper. Apoi tavaliti carnea in putina faina si prajiti-o intr-o tigaie.
Intre timp amestecati o ceapa taiata foarte marunt cu usturoi dat printr-o razatoare foarte fina, adaugati ghimbir, ardei iute, otet, ulei, sucul de la o portocala si cateva linguri de sos de soia. Cu acest sos stingeti puiul si mai lasati sa fiarba pana se ingroasa sosul.
Ornati cu frunzulite de rozmarin si puteti servi.
Super! Am notat! 😉
@Miha – ma bucur ca iti place 🙂
Draga mea, te asteapta un premiu la mine pe blog ! Un weekend minunat iti doresc 😉
Cat de apetisant arata 🙂
Neaparat sa incerc si eu… 🙂
@ Ala – Multumesc mult de premiu! un weekend frumos si tie!
@ Olgutza – da, e foarte gustoasa reteta 🙂 sa o incerci neaparat 😀
Minunata reteta. se trece pe lista…
@Corina – hai ca trebuie sa detroneze ceva porcul cu visine :))