Ideea mi-a venit vazand diferitele plicuri cu condimente care de care mai artificiale, promitand cruste crocante. De fapt de facut un astfel de amestec acasa este extrem de simplu, dureaza cateva minute si pastrat intr-un borcan aveti o solutie rapida in zilele in care nu mai aveti idee ce sa gatiti.
!!! Eu va prezint aici o varianta. Va incurajez sa improvizati in functie de gusturilr voastre si chiar in functie de ce condiment sta uitat in bucatarie si se potriveste cu carnea de pui.
Ingrediente
cantitati egale de pesmet si malai, cam o jumatate de borcan
1-2 lingurite de patrunjel uscat
2-3 lingurite de boia
1/2 lingurita piper
1/2 lingurita sare
Amestecati totul si puneti la pastrare intr-un borcan. Cand aveti nevoie, treceti carnea printr-un ou batut, apoi prin acest amestec si puneti-le in vase termorezistente si apoi la cuptor pana se rumeneste.
Rapid si foarte gustos!
Ah, am uitat sa spun ca e si economic si sanatos 🙂
Ama, arata minunat ! ai mai pus si alte ingrediente cand l-ai bagat la cuptor, pare destul de compact…sau e un piept intreg ? Multumesc.
Sunt pulpe dezosate si au fost puse destul de inghesuit in vase 😀 dupa ce le-am trecut prin amestecul de pesmet si le-am asezat in vase, am mai presarat putin amestec si deasupra.
arata minunat! acum vreau sa ma pun si eu sa fac. banuiesc ca se mai pune putin ulei sa nu se lipeasca, nu? multumesc si felicitari pt toate retetele
da, am stropit cu putin ulei 🙂
mersi de reteta , acum stiu ce gatesc maine ! una din asta + o salata si gata.
Judit cu mare drag! 🙂