IMG_7384

Ideea mi-a venit vazand diferitele plicuri cu condimente care de care mai artificiale, promitand cruste crocante. De fapt de facut un astfel de amestec acasa este extrem de simplu, dureaza cateva minute si pastrat intr-un borcan aveti o solutie rapida in zilele in care nu mai aveti idee ce sa gatiti.

!!! Eu va prezint aici o varianta. Va incurajez sa improvizati in functie de gusturilr voastre si chiar in functie de ce condiment sta uitat in bucatarie si se potriveste cu carnea de pui.

IMG_7387

Ingrediente
cantitati egale de pesmet si malai, cam o jumatate de borcan
1-2 lingurite de patrunjel uscat
2-3 lingurite de boia
1/2 lingurita piper
1/2 lingurita sare

IMG_7354

Amestecati totul si puneti la pastrare intr-un borcan. Cand aveti nevoie, treceti carnea printr-un ou batut, apoi prin acest amestec si puneti-le in vase termorezistente si apoi la cuptor pana se rumeneste.

Rapid si foarte gustos!

Ah, am uitat sa spun ca e si economic si sanatos 🙂

IMG_7385