0
11 In Uncategorized

Pui cubanez – Pollo Ropa Vieja

IMG_2031 

Ce sa faci cu un piept de pui mai tare? Il faci zdrente cubaneze! 🙂

Azi va invit sa gatim o reteta cubaneza de pui – Pollo Ropa Vieja

Ingrediente

1 piept mare de pui
1 ceapa
1 morcov
2-3 catei de usturoi

putin ulei
2 ardei rosii
1 ceapa mica
50 gr vin alb
100 gr sos de tomate
1  conserva porumb
putin chimen
sare si piper dupa gust

IMG_2040

Pieptul l-am pus in slow cooker la putere maxima impreuna cu ceapa, morcovul si usturoiul si apa cat sa il acopere.
L-am lasat acolo timp de 4 ore.
Daca nu aveti un slow cooker, fierbeti puiul in jur de o ora.

Scoateti puiul si desfaceti-l in fasii cu o furculita.

Intr-o tigaie caliti usor ceapa si ardeii si adaugati peste carnea, vinul, sosul tomat, o canuta din zeama in care a fiert puiul si condimentele.

Dati in clocot si lasati sa fiarba inca 10 minute.

Serviti alaturi de orez sau salata.

You Might Also Like

11 Comments

  • Reply
    Simona
    09/05/2012 at 20:37

    Arata delicios!!! Nu as refuza o portie..
    Ti-am trimis si eu un mail.. cand poti, astept un replay.
    Pupici

  • Reply
    ama
    10/05/2012 at 04:12

    Am raspuns acum 🙂

  • Reply
    Delicious Flavours
    10/05/2012 at 05:49

    Cat de bine arataaaa, felicitari!
    Am salvat reteta si cred ca zilele astea o voi pune in practica 🙂
    O zi frumoasa, pup.

  • Reply
    fantezie in bucatarie
    10/05/2012 at 06:11

    mmmm ce-mi plac mie combinatiile astea!!Arata super!!

  • Reply
    pansy
    10/05/2012 at 13:29

    interesant sosul !dar de ce sa il fierbi asa de mult? ca doar nu e gaina !pieptul e cu oase si piele?asa poate ar face sens,ca sa obtii o supa mai gelatinoasa.

  • Reply
    The Wandering Oltean
    10/05/2012 at 16:35

    Sint chiar inainte de priz… si nici nu pot sa descriu ce pofte mi-a facut preparatul tau!

  • Reply
    Ramona Alina
    10/05/2012 at 20:56

    Delicios puiutul 🙂

  • Reply
    ama
    11/05/2012 at 07:21

    Ma bucur mult ca va place 🙂 nu ma asteptam la atatea reactii pozitive 🙂

    @Pansy 4 ore in slow cooker, 30-40 de minute pe aragaz 🙂

  • Reply
    Roxana
    11/05/2012 at 14:49

    Foarte bine arata! felicitari! 🙂

  • Reply
    Maria Mare
    11/05/2012 at 17:50

    O reteta deosebit de delicioasa!!!!!

  • Reply
    ama
    14/05/2012 at 05:40

    va multumesc 🙂

  • Leave a Reply