Ce sa faci cu un piept de pui mai tare? Il faci zdrente cubaneze! 🙂
Azi va invit sa gatim o reteta cubaneza de pui – Pollo Ropa Vieja
Ingrediente
1 piept mare de pui
1 ceapa
1 morcov
2-3 catei de usturoi
putin ulei
2 ardei rosii
1 ceapa mica
50 gr vin alb
100 gr sos de tomate
1 conserva porumb
putin chimen
sare si piper dupa gust
Pieptul l-am pus in slow cooker la putere maxima impreuna cu ceapa, morcovul si usturoiul si apa cat sa il acopere.
L-am lasat acolo timp de 4 ore.
Daca nu aveti un slow cooker, fierbeti puiul in jur de o ora.
Scoateti puiul si desfaceti-l in fasii cu o furculita.
Intr-o tigaie caliti usor ceapa si ardeii si adaugati peste carnea, vinul, sosul tomat, o canuta din zeama in care a fiert puiul si condimentele.
Dati in clocot si lasati sa fiarba inca 10 minute.
Serviti alaturi de orez sau salata.
Arata delicios!!! Nu as refuza o portie..
Ti-am trimis si eu un mail.. cand poti, astept un replay.
Pupici
Am raspuns acum 🙂
Cat de bine arataaaa, felicitari!
Am salvat reteta si cred ca zilele astea o voi pune in practica 🙂
O zi frumoasa, pup.
mmmm ce-mi plac mie combinatiile astea!!Arata super!!
interesant sosul !dar de ce sa il fierbi asa de mult? ca doar nu e gaina !pieptul e cu oase si piele?asa poate ar face sens,ca sa obtii o supa mai gelatinoasa.
Sint chiar inainte de priz… si nici nu pot sa descriu ce pofte mi-a facut preparatul tau!
Delicios puiutul 🙂
Ma bucur mult ca va place 🙂 nu ma asteptam la atatea reactii pozitive 🙂
@Pansy 4 ore in slow cooker, 30-40 de minute pe aragaz 🙂
Foarte bine arata! felicitari! 🙂
O reteta deosebit de delicioasa!!!!!
va multumesc 🙂