Ingrediente:
paste
2-4 bucati piept de pui taiat cuburi
1/2 cana vin alb sec
1/2 cana supa de pui
1 cana smantana
2 linguri frunze de menta tocate
1-2 linguri cimbru
1 lingura suc de lamaie
1-2 linguri de miere
ulei
sare si piper
paste
2-4 bucati piept de pui taiat cuburi
1/2 cana vin alb sec
1/2 cana supa de pui
1 cana smantana
2 linguri frunze de menta tocate
1-2 linguri cimbru
1 lingura suc de lamaie
1-2 linguri de miere
ulei
sare si piper
1 Fierbeti pastele in apa sarata.
2 Puiul il condimentati cu sare si piper si il rumeniti intr-o tigaie cu ulei incins, dupa care il scoateti pe o farfurie (eventual puteti pune un prosop de hartie pentru a absoarbe grasimea in exces).
3. Peste uleiul incins ramas in tigaie, turnati vin si supa de pui. Lasati sa fiarba pana cand se injumateste cantitatea de lichid. Apoi adaugati cimbru, menta, smantana, zeama de la lamaie si sare.
4. Intr-un bol mare turnati pastele strecurate, carnea de pui si turnati peste ele sosul. Amestecati bine.
Ymmmy Yummy!!!Si maicamea facea o reteta asemanatoare.Sunt la servici si mi-e o pofta acum…vaiiii…dar ma multumesc cu biscuiti…
@ Choo – 🙁
Arata bestial! O sa incerc si eu cu menta, de obicei folosesc mai multe legume la puiul cu paste! … arata mai colorat 🙂
@Azomiss – mersi! 🙂 da, e o idee tare buna si cu legumele, doar ca atunci o fi alta reteta 😀