IMG_4661

Ingrediente

400 gr de faina speciala pentru prajituri Boromir
100 gr cacao
200 gr zahar
2 lingurite praf de copt
1/2 lingurita sare

2 oua mari
70 gr ulei
150 gr smantana
esenta de vanilie
1 zucchini mare (sau 2 medii)
200 gr ciocolata taiata bucatele

IMG_4665

Se incepe prin a se amesteca intr-un vas incapator ingredientele uscate – faina, cacao, zahar, praf de copt, sare. Amestecati bine, astfel incat sa se omogenizeze ingredientele.

Intr-un alt vas amestecati ouale, uleiul, smantana si vanilia.

IMG_4629

Turnati amestecul lichid peste cel cu faina si amestecati treptat pana se formeaza aluatul.

IMG_4632

Dati pe razatoare zucchini si integrati-l in aluat abia la final, impreuna cu bucatelele de ciocolata. Amestecati bine.

IMG_4625

IMG_4628

IMG_4633

Puneti aluatul intr-un vas tapetat cu hartie de copt si dati la cuptor, la foc mediu, pentru 1 ora – 1 ora si jumatate sau pana cand o scobitoare iese curata.

Prajitura are o culoare irezistibila si un gust intens de ciocolata.

IMG_4656