019

 Alexandra de la Lia-delicii pentru piele m-a invitat si pe mine sa ma alatur foarte ingenioasei campanii de promovare a produselor ei prin retete culinare. Astfel, eu inchid seria unor postari cu retete delicioase, la care au participat mai multe bloguri tare dragi mie si va invit sa vizitati toate aceste retete sa faceti o adevarata calatorie a simturilor:


http://www.delicioasa.com/2012/06/prajitura-cu-zmeura-ciocolata-alba-si-mangaieri-de-levantica-un-giveaway-cu-parfum-de-vacanta/

http://floridecires7.blogspot.ro/2012/06/limonada-de-iasomie-giveaway-in-ton.html

http://www.justlovecookin.com/2012/07/raspberry-coconut-ice-si-un-giveaway.html

http://www.emilyscupcakes.ro/2012/08/tarta-cu-nuca-de-cocos-si-mango.html

http://www.edithskitchen.ro/2012/08/cupcakes-cu-trandafiri.html

Mie mi-a revenit ingredientul ingredientelor – ciocolata! In combinatie cu migdale si nuca de cocos.

 Alexandra mi-a spus sa folosesc crema si sa gatesc un desert care imi este inspirat. Si dupa cateva utilizari unde ma simteam eu insami ca un desert :))), iata ce desert am creat!

034

Constructia desertului a inceput cu blatul, care este un blat de negresa cu ciocolata si am folosit reteta de aici, doar ca am pus migdale in loc de nuci.  

Crema am facut-o din urmatoarele ingrediente:

2 cutii de lapte condensat
200 gr smantana
3 oua
200 gr cocos
4 linguri de amidon

Toate ingredientele le-am pus in bain-marie pana s-au legat bine si s-a facut crema. Atunci le-am turnat peste blatul de negresa, totul fiind pus intr-o forma inalta si am tinut la frigider in jur de 4 ore.

037

Am ornat cu fulgi de cocos usor rumeniti si fulgi de ciocolata.

fff

Alexandra va ofera cadou o asemenea crema. Tot ce trebuie sa faceti e sa dati like paginii ei – Lia – delicii pentru piele, sa lasati un comentariu la acest post si sa share-uiti pe pagina voastra aceasta reteta 🙂

Inscrierile se fac intre 23 si 30 august, iar eu voi anunta castigatorul pe 31 august!

Mult succes!