0
0 In Uncategorized

Povestea Lilutesa

Continui si azi seria guest posturilor cu o alta mamica talentata, care face fel de fel de bunatati, de hainute si bentite. Probabil ati auzit deja de Lilutesa, poate i-ati vazut pe la targuri, iar azi aveti ocazia sa aflati un pic mai multe despre ei.

*****

A fost odata ca niciodata o mami, ca multe alte mami, indragostita de copiii ei: baiatul Teodor Ilie (cunoscut drept Lilu) si fetita Ileana Anastasia (zisa Tesa).

Cand s-a nascut Tesa, mami a descoperit un caiet de retete al bunicii ei si a inceput sa faca prajituri si datorita laudelor sotului a inceput sa aiba cereri si sa faca briose, ciocolata de casa si dulceturi sa vanda in targuri.

A mai trecut un timp si a cunoscut o alta mami (Maria) talentata care i-a adus niste rochite cadou Tesei. Si tot vorbind mamicile au zis sa colaboreze – mami Maria sa faca hainute, si mami Nicoleta sa le vanda (doar terminase stiinte economice).

Si asa s-a inscris la primul Babyexpo.
In timpul pregatirilor de targ si-a dat seama ca le trebuie un nume, si inspirata de principal ei pasiune mami Nicoleta n-a gasit altceva mai bun decat Lilutesa.
Intre timp a cam ramas singura la lupta, pentru ca desi a facut vreo 60 de hainute, mami Maria nu a mai avut timpul ncesar sa se implice. Si atunci mami Nicoleta a decis sa vanda prin Lilutesa tot ce stia ea sa faca : dulciuri, calendare personalizate, hainute reciclate si ceea ce a avut cel mai mare succes (o descoperire de ultima ora pentru targ) bentite pentru fetite.

Primul targ a fost unul bun in ideea ca s-a acoperit cheltuiala si ca oamenii i-au cautat si la urmatorul targ. De atunci au mers la diverse targuri, dar cei mai multi prieteni i-au castigat pe internet.
In momentul in care au fost prea multe cereri si-au deschis si un mic magazin pe http://www.breslo.ro/Shop/lilutesa unde le e mai usor de facut vanzari.

Hainute s-au facut in continuare prin colaborari cu alte fete talentate (Ana si Mihaela) si acum se lauda cu un stoc frumos de produse. Ceea ce a decis mami Nicoleta sa faca sunt hainute un picut mai altfel decat se gasesc in oras, hainute si accesorii pentru copii cu personalitate.

Dulciuri vinde cand merge in targuri si calendare de sarbatori.

Totul ca sa poata sta acasa cu piticii.

Asteptam si alte mamicute talentate care fac lucruri frumoase pentru copii sa ni se alature.

Din cand in cand mai scrie cate o poveste pe
http://www.lilutesa.blogspot.com si in rest cel mai mult tine legatura pe Facebook prin Lilu Tesa.

Prin intermediul Amei (una din prietenele castigate pe internet!) Lilutesa tine sa multumeasca tuturor clientilor(majoritatea déjà fideli) si prietenilor care ne sustin si sa va invite sa vizitati galeria de clienti care ne-au trimis fotografii cu produsele noastre pe Facebook. Si la sfarsit cateva exemple.

Si la sfarsit cea mai mica dintre clientele noastre Sara, a carei talentata mamica Antonia Stanciu i-a facut aceasta fotografie minunata (si inca altele la fel de frumoase dintre care mai vedeti cateva si sus)

Cu drag,
Lilutesa.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply