0
0 In Uncategorized

Post cu limbaj indecent…

Dupa mult, mult timp nu mai resimt groaza zilei de luni. Sunt total si complet relaxata…cu un strop de inconstienta probabil. Nu mai fac parte, incepand cu aceasta saptamana, din sistemul corporatist. Gata! Deocamdata viata mea profesionala e…in vacanta! 🙂

Profitand de primele zile libere am reusit sa termin Sartre in 2 zile (dupa ce l-am purtat peste tot cu mine timp de 2 saptamani, fara sa reusesc sa citesc 50 de pagini!) si pot spune in sfarsit, ca sunt incantata. O sa revin, ca de obicei si cu o recenzie pe acest subiect.

Am si citit 220 de pagini din urmatoarea carte. Una total diferita, socanta – Cele 120 de zile ale Sodomei de Sade. As spune ca dupa Luni de fiere si Albastru nemarginit, aproape transparent, mi-am facut oarecum incalzirea.

Ei bine, tot dificil e sa citesti o carte unde unul dintre personaje se numeste Tare-n-pula, altul Sparge-buci, unde cuvintele gaozar, fofoleanca, p*** si p**** (variante necenzurate) apar pe fiecare pagina.

E si educational. Am aflat diverse expresii ilustrand sodomia:

1 a trage-n cur
2 a o da la buci
3 a o infige in gaoaza
4 a o pune-n inel

Imi cer scuze fata de cei indignati de limbajul acestui post. L-am scris si eu sub socul provocat de inceperea lecturii Scolii libertinajului. Poate o sa mi se atenueze pe parcurs….

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply