Reteta asta face parte din categoria mancarurilor pe care le-am improvizat cu ce aveam la indemana prin bucatarie si uite ca si de aceasta data a iesit o minunatie de mancare, savuroasa si consistenta.
Ingrediente
carne de porc – eu am folosit spata (dupa cum am mai zis pe acest blog este partea mea favorita pentru gatit)
4 catei de usturoi
o ceapa
o conserva de fasole rosie
1/2 lingurita cimbru
1 lingurita de patrunjel
putin vin rosu
sare, piper
spanac, usturoi, smantana
Am calit usor usturoiul si ceapa si am adaugat carnea taiata cubulete. Cand s-a rumenit usor am stins cu vin, am mai adaugat putina apa, am sarat si piperat, am adaugat cimbrul si am lasat la foc mic.
Cand carnea s-a inmuiat si a scazut sosul, am adaugat fasolea scursa si clatita cu apa rece si patrunjelul. Am mai lasat maxim 10 minute pe foc.
Spanacul l-am pregatit simplu, cu putin usturoi si smantana.
Improvizatie…improvizatie…dar ce bine arata…mai, mai ca te cheama sa inhati farfuria cu totul:D!
Pupici Ama draga mea si spor la cat mai multe retete delicioase!
Te pup cu drag!
Excelent arata, super combinatia. Tare imi place tot ce pregatesti tu bun de papa!
Multumesc Sylvia 🙂
@Iulia – pai probabil cele mai bune retete ies cand nu te astepti. si cand te pregatesti si ai sperante…:)) parca atunci apar mai des dezastrele! ;))
Te pup