carne de porc taiata cubulete
ceapa
vin
cimbru
faina
ulei
sare si piper
Condimentati carnea.
Intr-o tigaie incingeti ulei si prajiti carnea pana cand s-a rumenit bine. Scoteti apoi bucatile de carne pe un servet pentru a se scurge de plusul de grasime.
In aceasi tigaie – in untura ramasa de la porc – caliti o ceapa. Puneti peste ea 1-2 linguri de faina pe care le stingeti cu aproximetiv 1/2 cana de vin.
Adaugati cimbrul si carnea de porc, lasand sa mai dea o data in clocot.
Se serveste cu pireu si muraturi 😉
Buna Ama, am trecut din nou pe la tine sa te salut, si sa-ti spun ca te-am trecut in listuta mea…de cand nu te-am mai vizitat ai facut numai bunatati pe aici..iar pozele sunt minunate…felicitari
cand ai timp treci pe la mine sa ridici un joc Leapsa -„Adevarat sau fals”..si eu la-m primit de la mai multe fete si m-am gandit sa ti-l ofer si tie..
un sfarsit de saptamana cat mai frumos si plin de iubire
te pup 🙂
*****
@Mona – multumesc mult de vizita si ca te-ai gandit la mine 🙂
sa ai si tu un weekend minunat! :* 🙂
@ardei-iute – bine ai venit si multumesc de apreciere 🙂