0
2 In Uncategorized

Plan de curatenie – februarie

plan de curatenie februarie

Nu stiu de voi, dar vremea aceasta primavarateca imi fac un chef de scos totul afara, curatat si improspatat. Covorul deja l-am trimis la spalat, ok, recunosc, putin fortata de imprejurari, dar tot m-am bucurat de oportunitate.
Asa ca, pe saptamana aceasta, cand vremea e inca totusi putin mai capricioasa, incep incet- incet sortarea unor locuri mai neglijate din casa.
Sper sa va inspire si pe voi lista mea! 🙂

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mihaela
  15/02/2016 at 13:08

  Bibilioteca trebuie doar ștearsă de praf, recent am pus cărțile în corpul nou. Lenjeriile de pat datorită faptului că le spăl și le usuc într-o zi, folosesc cam 2. Prosoapele, tot datorită uscătorului le folosesc cam aceleași, le pun sâmbătă dimineața la spălat și uscat, iar seara le pun în baie. Uneori când vreau să fiu sigură că nu uit de alte prosoape, când le pun cele murdare la spălat, și pun cele noi în baie. Mă păcălesc pe mine.
  Pentru mine februarie înseamnă geamuri de spălat, cabina de duș de spălat care are sticlă enormă 1,5×1,5×2,20m și gresia din interior cu o soluție specială, gătit sănătos și recuperat cărți de citit. Urmează primăvară și mă așteaptă grădina. Cu flori, pomi, copaci, și sper o grădină mică de legume.

 • Reply
  Plan de curatenie - februarie (2) - Ama Nicolae
  22/02/2016 at 14:13

  […] Plan de curatenie – februarie […]

 • Leave a Reply