0
2 In Uncategorized

Pifou sau cum am pictat eu dupa doua decenii de pauza

Nu am mai pictat de doua decenii. Lucru de inteles, dupa cum veti vedea si din fotografia de mai jos, pentru ca pur si simplu nu am talent. Si nici imaginatia mea nu prea functioneaza in explozie de linii si culoare.
Sunt un om al ideilor, dar nu al ideilor de desen :))

Dar….

Dar a venit un mail de la Pifou cu o oferta tentanta. Noi iti dam culoarea & “panza”, tu iti aduci pensula si o idee despre cum il vezi pe Pifou, zic ei.
As fi pus-o pe Natalia sa picteze, dar desenele ei sunt mai in zona abstracto-guguloaiedevopsea, deci nu cred ca se alegeau oamenii cu cine stie ce din brainstormingul nostru creativ.

Asa ca, pe cand dormea fata, m-am apucat eu – om serios, iaca, la cateva zile distanta de a face onorabila varsta de 30 de ani! – sa pictez o pisica.
Lucrurile au fost gandite si premeditate. Ce animal ii place cel mai mult Nataliei? Dupa viteza cu care se ascunde de noi, as spune ca motanul nostru da de gol inclinatiile spre smotoceala felina ale fetei. Cu ce se joaca Natalia mult-mult de tot? “balon, mama, balon, uite, mama, balon, balon, un balon, mama, balon, un balon, mama, uite, balooooon!!!
Din nou, entuziasmul o da de gol.

Deci, asta e: o pisicuta, cu cateva baloane.

Rog a se remarca nasucul-inimioara, originala semnatura a subsemnatei.

Multumiti celor de la Pifou ca talentul meu nu s-a dus irosit 🙂

Iar de ei va zic asa, ca-i stiu de o viata de om (cea a Nataliei, dar nu e nevoie sa va spun ca au fost cei mai intensi 2.5 ani ai mei): au hainute faine si moi, si dragalase, le produs intr-o fabricuta la Vaslui, toti sunt oameni tare simpatici, preturi bune si super reduceri fix in aceasta saptamana.
Deci faceti-le o vizita pe www.pifou.ro

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  jeni vrincianu
  26/11/2013 at 19:30

  Va rog sa imi dati voie sa va imbratisez si sa va urez La multi ani, doamna, mama frumoasei Natalia!
  Sa va bucurati mereu de Natalia in toti anii care vor urma.

  jeni vrincianu

 • Reply
  ama
  28/11/2013 at 04:19

  Va multumesc mult de tot 🙂

 • Leave a Reply