Ingrediente:

piept de pui
3-4 linguri ulei de masline
1/2 pahar vin alb
2-3 linguri faina
1/2 cana lapte
2-3 linguri smantana
sare, piper
patrunjel
Mai intai am condimentat pieptul de pui cu sare si piper, dupa care l-am prajit in ulei incins pana s-au rumenit bine. Le-am scos din tigaie si le-am asezat intr-o farfurie pe aragaz, sa se pastreze calde.


In tigaie se pune faina impreuna cu smantana si se amesteca pentru a se forma o pasta groasa. Apoi se stinge adaugand treptat laptele si vinul. Se amesteca continuu.
Se adauga verdeata si se lasa sa dea in clocot o data.
In acest sos se pune inapoi pieptul de pui si se poate servi alaturi de macaroane.
Este o reteta foarte rapida (numai buna pentru cinele din timpul saptamanii), care se face usor si care este pur si simplu delicioasa 🙂