0
4 In Uncategorized

Piept de pui cu salata de varza si ananas

IMG_8482

Cu speranta ca acestea sunt ultimele zile de vara cand trebuie sa ne eschivam de la aprinderea aragazului, va mai propun o reteta draguta si simpla, citita zilele trecute pe unul dintre site-urile mele favorite de ani de zile.
M-a atras mult combinatia de salata de varza cu ananas si am decis sa o pun in practica, desi din reteta initiala doar aceasta combinatie a mai ramas, restul am improvizat in functie de obiceiurile noastre culinare.

IMG_8489

Ingrediente

piept de pui
condimentul vostru obisnuit pentru carnea de pui sau doar sare si piper
varza
ananas cuburi
1 morcov mediu
1 ardei rosu
sare, piper
ulei de masline
putin otet cu diverse arome (eu am folosit otet de vin cu aroma de zmeura 🙂 )

IMG_8495

Prajiti pieptul de pui in tigaie sau la tava cum aveti chef. Lasati pieptul intreg ca mai apoi, la servire, sa il taiati in felii.

In timp ce se pregateste carnea de pui pregatiti salata: taitati varza in fasii subtiri, dati morcovii pe rzatoare si taiati ardeiul rosu fasii.
Amestecati bine si condimentati dupa gust.

Serviti langa pieptul de pui taiat felii.

IMG_8484


You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Iulia
    24/08/2010 at 04:54

    Interesanta combinatie, nu m-am gandit niciodata sa combin ananasul cu varza. Cred ca are o savoare exotica, nu?

  • Reply
    ama
    24/08/2010 at 05:24

    @Iulia – da, e o aroma mai deosebita, dar mie mi s-a parut o salata deosebit de racoroasa! 😉

  • Reply
    Sara & Miki
    03/10/2010 at 20:25

    Apetisant… iar combinatia trebuie gustata. pupik.

  • Reply
    ama
    04/10/2010 at 05:42

    @Sara – da, e o combinatie putin mai ciudata dar mie mi-a placut 😉

  • Leave a Reply