Ingrediente:

macaroane

1 cutie conserva de piersici

4 bucati piept de pui

1 1/2 lingurita praf curry

2 linguri ulei de masline

6 cepe verzi

Am pasit cu mult curaj intr-o perioada in care ma joc cu diverse combinatii de fructe si fripturi. Daca acum cateva zile v-am incurajat sa prajiti ananasul, peste cateva zile am sa va arat cum arata porcul garnisit cu visine, iar azi va povestesc de puiul servit alaturi de piersica prajita pe gratar! 😉


Dar hai sa trecem la pasii necesari prepararii:

1 Fierbeti macaroanele (primul pas a fost dificil, nu? :))

2 Scoateti piersicile din cutie si strecurati-le de suc. Sucul pastrati-l intr-un pahar.

3 Spalati pieptul de pui si daca este necesar taiati-l in bucati – depinde de piept. Feliile de piept le condimentati cu sare, piper si curry si le prajiti intr-o tigaie pana se patrund bine.

4 Intre timp, pe un gratar (sau o tigaie) prajiti si jumatatile de piersici intr-o lingura de ulei.

5 In tigaia si uleiul ramas de la prajirea pieptului de pui aruncati o mana de ceapa verde si stingeti cu sucul de la piersica. Sosul astfel obtinut il turnati peste friptura.

Pofta buna! 🙂