macaroane
1 cutie conserva de piersici
4 bucati piept de pui
1 1/2 lingurita praf curry
2 linguri ulei de masline
6 cepe verzi
Am pasit cu mult curaj intr-o perioada in care ma joc cu diverse combinatii de fructe si fripturi. Daca acum cateva zile v-am incurajat sa prajiti ananasul, peste cateva zile am sa va arat cum arata porcul garnisit cu visine, iar azi va povestesc de puiul servit alaturi de piersica prajita pe gratar! 😉
Dar hai sa trecem la pasii necesari prepararii:
1 Fierbeti macaroanele (primul pas a fost dificil, nu? :))
2 Scoateti piersicile din cutie si strecurati-le de suc. Sucul pastrati-l intr-un pahar.
3 Spalati pieptul de pui si daca este necesar taiati-l in bucati – depinde de piept. Feliile de piept le condimentati cu sare, piper si curry si le prajiti intr-o tigaie pana se patrund bine.
Am facut-o si pe asta ;). Yammmyy
@Simi – si mi-a placut foarte mult reteta asta! Mai ales piersicile 😀