0
3 In Uncategorized

Pe lista de lucru

Intorcandu-ne un pic la cifre: in weekend mi s-a dublat numarul de vizitatori unici, iar numarul de vizualizari aproape ca s-a triplat. I am kind of proud of myself! 🙂

Lasand deoparte aceste mici detalii, a fost o chinuitoare zi de luni si sunt cam obosita, plictisita…ce as mai dormi!!!! Maine dimineata plec la Oradea cu noapte in cap, asa ca sunt condamnata sa fiu sleep deprived toata saptamana.

Moskowicz merge binisor, sunt aproape de a trece pragul de 400 de pagini. Problema majora este ca nu sunt sigura ca mai stiu care era starea lucrurilor/personajelor la inceputul romanului. Atatea rasturnari de situatie, migrari, evolutii, deja am nevoie sa iau notite. Eh, mereu am avut eu o inclinatie catre saga.

Trebuie sa ma apuc cat mai curand de Satre, caruia trebuie sa-i fac o recenzie la integrala din iunie de pe Bookblog. Luand in vedere ultimele doua carti citite (Intunecare de Cezar Petrescu si Doctorul Wilczur de Moskowicz), Amanarea lui Sartre mi se pare floare la ureche…dar asa am o presimtire ca ma insel!

De ieri am aceptat invitatia de a colaborara cu un nou site, iar asta implica sa incep o lectura cat mai atenta a lui Don Quijote. Aceasta colaborare va fi si explicatia unor posturi in limba engleza.

Maine o sa apara pe BookBlog recenzia la Intunecare, pentru cei curiosi 🙂

Acum ma intorc sa compun in limba lui Shakespeare (Doamne ce ma mai pricep la asta! :))

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Alin
  21/05/2007 at 17:02

  keep up the good work 😉

 • Reply
  oceanograful
  23/05/2007 at 14:01

  Felicitari !

 • Reply
  ama
  23/05/2007 at 19:58

  Multumesc! 🙂

 • Leave a Reply