1 cana soia
20 ml ulei
1 ceapa
50 ml suc rosii
sare
patrunjel verde
Soia se alege si se spala. Apoi se pune la inmuiat peste noapte. A doua zi il puneti la fiert in multa apa (cam 5-6 litri) si il fierbeti 2-3 ore. Dupa ce s-a fiert, il strecurati si il asezati intr-un castron cu ceapa tocata marunt si sarea. Se amesteca bine cu mixerul/blenderul, adaugandu-se treptat ulei si suc de rosii. (sosul de rosii indulceste mult gustul aspru de soia)La final presarati cu verdeata.
Pentru aceasta reteta m-am inspirat din Retete pentru sanatatea noastra.
Buna Ama! Si eu gatesc din cartea aceasta si sa stii ca sunt retete f bune. te pup si arata f bine pateul (eu sunt vegetariana).
Bine ai venit Ina! 🙂
Cartea am cumparat-o chiar din preajma Tg Muresului – de la Herghelia 🙂 am cunoscut-o personal si pe autoare, pe mama si fiica ei.
Ma bucur ca iti place si sper sa ne inspiram cu retete 🙂
Ai fost la Herghelia??? wow… ce aproape am fost! Ma bucur daca ti-a placut… Uite, iti dau mailul meu si poate mai vb pe mess dc vrei: vrlflrn_ltn@yahoo.com, ID: Ina. Te pup!