0
4 In Uncategorized

Pasta de leustean

De cand primesc saptamanal cosul cu legume naturale prin proiectul ASAT, am mai mult leustean decat as avea nevoie. Si pentru ca nu as putea sa pierd bunatate de leustean, am incercat si reteta lui Maya pentru pasta de leustean.


Reteta este extrem de simpla: se spala si curata 150 g de frunze de leustean, se adauga 30 g sare si 50 g ulei. Se da prin robot pana se obtine o pasta si se pune in borcan cu un pic de ulei deasupra.

Se pastreaza la frigider si se foloseste la ciorbe.


You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    kity
    15/07/2009 at 07:32

    foarte sanatoasa si plina de vitamine

  • Reply
    ama
    16/07/2009 at 07:45

    @kity – sa stii ca sa e 🙂

  • Reply
    Anonim
    17/08/2009 at 07:19

    foarte buna ideea! ceva asemanator fac parintii mei cu ardei capia – dati prin masina de tocat + sare si tinut la frigider. Foarte gustos la papricas. O sa incerc si eu varianta asta cu leustean, mai ales ca sunt mare amatoare de bors cu leustean.
    o zi buna tuturor,
    magda

  • Reply
    ama
    17/08/2009 at 10:07

    @Magda – o sa incerc si eu cu ardei, mai ales ca eu as pune ardei in orice mancare ;))
    O zi frumoasa si tie 😉

  • Leave a Reply