0
4 In Uncategorized

Pasca tradiţională cu brânză dulce şi stafide

De Paşte, Boromir pregăteşte o ediţie specială – Pasca tradiţională cu brânză dulce şi stafide

Boromir a pregătit cu ocazia Sărbătorilor Pascale, pe lângă ediţia specială de cozonaci, şi Pasca Boromir, cu tradiţionala umplutură de brânză dulce şi stafide, preparată după o reţetă de casă cu drojdii naturale. Branza dulce, dulceata stafidelor, drojdiile naturale folosite la preparare fac din aceasta pască un produs unic traditional. Pasca cu branza dulce si stafide se prezinta elegant, respectand forma rotunda a produsului traditional si urmareste linia gamei, fiind ambalata intr-o cutie rosie tip cadou.

Tonul distinctiv este oferit atat de culorile primaverii ale cutiilor cat si de panglica de satin.

Pasca de la Boromir este disponibilă începând cu 4 aprilie în marile reţele comerciale din întreaga ţară, precum Cora, Real Billa, Kaufland, Mega Image, Metro Cash & Carry, Selgros, Rewe (XXL şi Penny), Profi, la un gramaj de 650 g.

Pasca cu brânză dulce şi stafide vine în completarea colecţiei de cozonaci festivi tip cadou, din care mai fac parte Gama Boromir Clasic (cu umpluturi de ciocolată, cremă de nuci, nucă şi cacao, respectiv nucă şi stafide), Cozonacul de Acasă (cu nuci, stafide şi bucăţi de portocale), Gama Prestige (cu umpluturi de nucă, cireşe şi ciocolată) şi Pasca Boromir deja prezentă la raft (cu umpluturi de ciocolată cu rom, tiramisu şi lămâie).

Cozonacii şi pasca de la Boromir sunt produse cu ajutorul unor procedee şi echipamente moderne, dar care păstrează caracterul tradiţional al procesului, pentru ca fiecare cozonac şi pască să aducă spiritul şi bucuria specifice sărbătorilor pascale. Savoarea şi aroma lor sunt date atât de calitatea ingredientelor cât şi de timpul dedicat preparării.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  albinuta
  10/04/2011 at 18:23

  sunt bune produsele de la Boromir, mai ales cozonacii…yam

 • Reply
  bogdanel
  11/04/2011 at 14:13

  Nu bune foarte bune,proaspete si delicioase numai bune de luat cu tiru!

 • Reply
  Lale
  17/04/2011 at 11:20

  Draga mea,stiu ca nu are nici o legatura cu subiectul comentariul meu vreau doar sa te felicit din suflet am citit acum ca bebelusul tau sa nascut deja.
  Egal ce este fetita sau baiat sa ai o viata fericita alaturi de parintii tai,, bebica"!
  Pupici

 • Reply
  ama
  18/04/2011 at 14:24

  Multumesc mult Lale :)am publicat un nou articol cu poze cu fetita 🙂

 • Leave a Reply