IMG_8253

Eu una m-am indragostit pur si simplu de aceste bunatati si ma intreb de ce nu mi-a trecut prin cap sa le fac si pana acum. Sunt foarte rapide de facut si atat de gustoase incat garantez ca nu o sa ramana nici una nemancata!

IMG_8261

Ingrediente

IMG_8243

500 grame faina
150 gr Caciotta de la Lactitalia
200 gr feta
1 lingurita praf de cop
un ou
susan

caciotta

Amestecati praful de copt in faina si apoi incepeti sa framantati usor aluatul cu apa calduta. Cand incepe sa se lege adaugati branzeturile si framantati in continuare pana obtineti un aluat omogen.

IMG_8246

Apa ceruta de aluat va depinde mult si de consistenta branzei folosite.

Formati cu mana painicile in dimensiunea dorita. Bateti oul si dati cu pensula peste painici, presarand apoi din belsug cu susan.

IMG_8249

Dati la cuptor aproximativ 30 de minute sau pana au prins o culoare rumena.

Sunt foarte crocante si au o aroma incredibila!

IMG_8266

IMG_8262

IMG_8254