Cu aceasta reteta simpla si rapida veti simti din plin gustul de primavara si va veti bucura insutit ca iarna grea a trecut si leurda incepe sa rasara.
Aveti nevoie de:
200 gr Mozzarella Bocconcino de la Lactitalia
2 legaturi de leurda
aproximativ 500 grame de paine (eu am folosit batoane)
ulei de masline
Eu am folosit paine mai veche, uscata. Am crestat-o in diverse moduri.
Am sfaramat mozzarella si am amestecat-o cu leurda tocata. Apoi am pus aceasta pasta in crestaturile din paine.
Am stropit painea cu putin ulei de masline si apoi am dat la cuptor la foc mare cam 25-30 de minute.
Rezultatul este devastator! :))
Ar fi super daca ai prezenta niste mancaruri de post sau un meniu de post 🙂
uf, cat ma enervez… am cautat intruna azi leurda si nu am gasit 🙁
@Victor – am cateva la sectiunea de vegetariene 🙂
@Ina – lasa ca o sa gasesti tu cand nu o sa am eu ;))
salivez
Hee, heee, si eu am facut ieri o chestie cu leurda si mozarella. Noua ne place mult leurda! Super arata! Voi face si eu!
@Antzu – eu salivez doar cand imi amintesc ;))
@Gospodina de Criza – da, leurda este incredibila! sper sa se gaseasca pe piata cat mai mult timp 😉
Dupa doua sapt. de cautari am gasit leurda si azi am facut aceasta minunatie … concluzie: yammmmy
Ama, mersic pt reteta. ;o)
@Gabriella – eu mai am doua legaturi de leurda in frigider (probabil ultimele pe anul asta) si vreau sa refac reteta asta :))
[…] de grau integrala si seminte de inPaine din faina integralaPaine din faina premixPaine greceascaPaine impanata cu mozzarella si leurdaPaine impletita cu condimentePaine italiana cu parmezanPaine pentru incepatoriPaine rapidaPaine […]