Ingrediente:
350 g faina de grau integrala
150 g faina alba
350-360 ml apa
un pliculet de drojdie
1 lingurita miere
1 lingurita sare
seminte de in (si/sau susan)
350 g faina de grau integrala
150 g faina alba
350-360 ml apa
un pliculet de drojdie
1 lingurita miere
1 lingurita sare
seminte de in (si/sau susan)
Daca in timp ce framantati simtiti ca aluatul este prea lipicios, mai puteti adauga faina.
Dupa ce l-ati framantat si a crescut aluatul aproximativ 20 de minute, coaceti painea in jur de o ora.
Arata foarte bine painica ta, Ama!
Multumesc mult Sabina :*
Ama – te rog, poti sa spui UNDE e facuta faina aia, ca nu vad. Piinea arata minunat. Multumesc anticipat pentru raspuns. Si merci si de retete.
@Vera – faina este facuta in ungaria si este importata de Natura Land la noi. Cu placere 🙂
Wow..credeam ca painea asa nu am sa mananc decat cumparata.Oricum reteta merita incercata.Vreau sa te intreb,sti cumva si cum se fac pitutele-paini,care sunt ovale,marisoare si albe…si foarte bune?:D
@choo – nu stiu de care zici 🙁
Este paine in forma ovala,nu foarte groasa care se mananca calda…